BOEKEN VOOR

Docenten

Lezen was nog nooit zo leuk!

Vind jij het als leerkracht of ouder ook zo moeilijk om kinderen te helpen bij het ontdekken van hun boekensmaak? Ben je op zoek naar een inspirerend taalklimaat in je klas? Naar meer lees- en praatplezier? Dan is dit het boek dat je zoekt. Een boek met veel boekpromotie, tips voor het creëren van een fijne leesomgeving, leestips, suggesties om zelf een boek te maken … Waar wacht je nog op? Besmet kinderen met leesplezier! Een schat aan inspiratie voor kinderen in het basisonderwijs. Handig om in de klas te gebruiken én bij je thuis.

Lees, verwonder en … schrijf !

Juf Willeke – Suringarschool:
“Lees, verwonder en schrijf van Li Lefebure is SUPER. Zeldzaam goed en praktisch boek waar alle kinderen mega enthousiast van worden en leerkrachten zo, zonder voorbereiding mee aan de slag kunnen. Dit boek staat zó dicht bij hoe lesgeven zou kunnen en moeten zijn, echt een must have in iedere klas!”

Ben je op zoek naar inspirerende schrijfopdrachten, zodat je kinderen thuis met plezier kunnen schrijven? Of naar meer creatief zelfvertrouwen voor je leerlingen? Wil je spelen met taal en hun woordenschat ongemerkt vergroten? Kortom meer plezier brengen in lezen én schrijven? Dan is dit het boek dat je zoekt! Creatief dichten, het nieuws als inspiratiebron, grappige schrijfopdrachten, brieven schrijven: het zijn maar een paar hoofdstukken uit dit praktische boek vol originele uitwerkingen van kinderen zelf. Waar wacht je nog op? Lees. Verwonder. En … schrijf

LEUK VOOR IN DE KLAS

Download GRATIS lesbladen

RESULTATEN

Gemaakte opdrachten
door leerlingen

FACEBOOK COMMUNITY

Leuke tips,
weetjes, lesbrieven en voorleesmomenten!

Volg de Facebook pagina!