BOEKEN VOOR

3 t/m 6 jaar

Elfje Floriene kan (bijna) alles

Een grappig en vrolijk boek over geloven in jezelf en in anderen.
Kamperen! Elfje Floriene heeft er veel zin in. Maar Draakje Donatius en Vosje Vigilius willen alles zelf doen. Want de weg zoeken, de tent opzetten, een vuurtje maken: dat zijn stoere jongensdingen. Of toch niet?

Voor elfjes vanaf 4 jaar.

Elfje Floriene en de wiebeltand

De tand van Elfje Floriene zit los. Net nu ze bij Draakje Donatius gaat logeren! Donatius heeft haar lievelingskoekjes gebakken, maar Floriene durft niets te zeggen. Ze durft ook niet te voetballen. Prentenboek met paginagrote, vrolijke kleurenillustraties.  Met een recept, knutselopdracht en tips van kinderen als je een wiebeltand hebt op de schutbladen.

Vanaf ca. 4 jaar. 

Draakje Donatius heeft het koud

Het is winter en Draakje Donatius heeft het koud. Heel erg koud. Donatius houdt niet van kou. En al helemaal niet van sneeuw. In de sneeuw kan hij geen vuurtjes spuwen om het warm te krijgen. Elfje Floriene vindt spelen in de sneeuw wel heel leuk. Maar hoe kan ze haar drakenvriendje overtuigen om met haar mee te spelen? 

Een grappig verhaal over een lief draakje dat voorzichtig van de winter leert houden. Met een recept, knutselopdracht en een drakenbordspel op de schutbladen.

Draakje Donatius en de vergeten verjaardag

Draakje Donatius wordt wakker met jubels in zijn buik. Hij is jarig! Het wordt een geweldig feestje, met taart en slingers. Maar zijn vrienden ontbreken nog … Een grappig en vrolijk verhaal over een jarig draakje en zijn vriendjes.

Met een recept, knutselopdracht en een Drakentaartspel op de schutbladen.

Vanaf 4 jaar.

AVONTURENBOEKEN VOOR ELKE LEEFTIJD

Bekijk ook de andere boeken!

FACEBOOK COMMUNITY

Leuke tips,
weetjes, lesbrieven en voorleesmomenten!

Volg de Facebook pagina!