Een bijzondere en leerzame reis

In De reis van Raaf en Papegaai, een verhaal vol avontuur, filosofie en natuurlijke wonderen, ondernemen mijn gevederde vrienden een reis waarin ze niet alleen leren dat ze vrienden voor even en vrienden voor het leven maken, maar ook hoe, onder andere, aardbevingen en wervelwinden ontstaan. Dit bijzondere verhaal, doorspekt met toffe natuurweetjes en levenslessen, vormt de perfecte basis voor twee inspirerende werkvormen.

  • Proefje – tornado in een fles
  • Schrijf je eigen weerbericht

De uitgebreide lesbrieven vind je onderaan deze blog.

Een heel persoonlijke reis!

De reis van Raaf en Papegaai is niet zomaar een verhaal; het is een reis die nauw verweven is met mijn eigen zoektocht naar mijn plek in de wereld. Dit boek, dat ik met veel liefde heb geschreven, is mijn eigen lievelingsboek geworden. Tijdens het schrijven heb ik niet alleen veel geleerd over onze prachtige natuur en haar dieren, maar ook over mezelf. Daarom heeft het boek (nog steeds) een heel speciaal plekje in mijn hart. Van leerkrachten en ouders hoor ik vaak hoe het verhaal hen heeft geraakt en verrijkt, wat het voor mij nog waardevoller maakt.

Download de eerste drie hoofdstukken

Ben je nieuwsgierig naar deze bijzondere reis van Raaf en Papegaai? Klik op deze link om de eerste drie hoofdstukken gratis te downloaden! Vlieg mee met de twee vrienden en ontdek hoe elke plek die ze bezoeken een bijzondere les onthult.

Of bestel nu je exemplaar

Het boek De reis van Raaf en Papegaai gaat de natuurlijke nieuwsgierigheid van leerlingen aanwakkeren. Met de 28 werkvormen die je bij het boek ontvangt, breng je de kracht van natuur en wetenschap (samen met filosofie en schrijfopdrachten) naar je klas, en help je je leerlingen de wereld met andere ogen te zien. Natuurlijk krijg je de befaamde vlinder bij cadeau, die net als Raaf en Papegaai, klaar is om weg te fladderen naar nieuwe avonturen.

Alvast heel veel plezier met deze werkvormen!
De complete lesbrief vind je hier 👈🏼

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen!