En toen … Kinderboekenweek 2020

De Kinderboekenweek is weer begonnen.
Het thema van dit jaar is ‘En toen …’ Een bijzonder thema over geschiedenis.

Ik mocht dit jaar de aftrap doen op de Suringarschool in Maastricht. We hadden het over boeken schrijven, ik las het spannende verhaal ‘De juffer zonder kop’, we speelden een oerdieren-quiz en de leerlingen bedachten hun eigen oerdieren. Het was een geweldige dag!
Bedankt leerlingen van de Suringarschool voor een super leuke dag!

 

2 reacties

 1. Lieve Li,
  Super tof van je dat je langs bent geweest op onze school en dat je onze tekeningen van je gezellige en leuke les op jouw website hebt gepost.
  De quiz over de oerdieren was heel leerzaam en hartstikke leuk om te doen!
  Toen we daarna zelf oerdieren mochten verzinnen werd het al helemaal top. We vonden het heel erg speciaal dat je een stuk uit je eigen boek voorlas, het was heel spannend. Dank je wel voor de gelukssteentjes, ze hebben al gewerkt en geinspireerd; iemand gaf vandaag een eigen gemaakte steen aan een verdrietige vriendin.
  Je hebt je boeken heel goed gepromoot en we vonden het heel leuk om ze in andere talen te zien. We vonden het ook heel erg cool dat je ons een handtekening gaf.
  Groetjes van de kinderen van groep 7-8 van de Suringarschool <3

  1. Lieve leerlingen en juf van groep 7-8 van de Suringarschool,
   Het was ook echt een feestje om bij jullie in de klas te zijn. Ik vind elk schoolbezoek leuk, maar dit was er een met een gouden randje 🙂
   Super fijn dat jullie de quiz leuk vonden.
   Ik heb zelf een gelukssteentje (en een gelukspoppetje van Sepp) bij mijn laptop (op mijn bureau) staan. Ik geloof er heilig in dat ze me helpen. De kracht van ergens in geloven is echt groot. Geloof me maar 🙂
   Te gek dat iemand van jullie een eigen gemaakte steen aan een verdrietige vriendin heeft gegeven. Daar word ik nu enorm blij van. Van elkaar helpen worden we blijere en betere mensen.
   Heel veel liefs en … tot over een paar maanden. Ik kijk er zo naar uit om nog een keer naar jullie te komen,
   Veel liefs,
   Li

Geef een reactie

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen!