Raaf en papegaai leesfeest

 • Beleef één van de avonturen van Raaf en Papegaai
 • Wedstrijd: speel de quiz en win!!
 • knutsel je eigen Raaf of Papegaai en …
 • doe je dan tegoed aan Papegaaienkoekjes

 

Je bent dus op zoek naar een echt bijzonder feest? Auteur Li Lefébure, bekend van de serie Draakje Donatius en Raaf en Papegaai boeken, komt persoonlijk bij jou voorlezen. Je kunt zelf kiezen met welk van de boeken je op avontuur wilt gaan.

 • ‘De reis van Raaf en Papegaai!’
 • ‘Raaf en Papegaai: het grimmige bos.’
 • ‘Raaf en Papegaai: Expeditie Regenwoud.’
 • ‘Raaf en Papegaai: naar het dak van de wereld!’
 • ‘Raaf en papegaai: naar de verre vlakte!’
 • ‘Raaf en Papegaai: naar de bron van de Nijl.’
 • ‘Raaf en Papegaai: naar de laatste wildernis.’

 

De keuze is helemaal aan jou!

 

Spelen
Daarna is het tijd om met z’n allen te spelen. Weet jij veel over de natuur? En over dieren? Kijk je ook altijd naar de afleveringen van Freek Vonk. Stroop je mouwen dan maar op. We gaan een hele bijzondere quiz spelen. Na afloop van de quiz weet je veel meer over dieren dan je papa en mama. Ik durf zelfs te stellen dat je dan meer weet dan je meester en juf. Over dieren welteverstaan, hè 🙂

 

Knutselen en smullen
Het feest is pas af als we geknutseld en gesmuld hebben. Je kunt kiezen of je een Raaf of Papegaai wilt maken of misschien wel een Raaf of Papegaai-slinger om jezelf of de kamer mee te versieren. Maar je kunt ook je eigen fantasiedier maken. Met z’n allen stropen we de mouwen op en gaan we werken aan een mooie en blijvende herinnering van jouw feest. Dit alles doen we natuurlijk onder het genot van iets lekkers. Heerlijke Draakje beestenkoekjes. Eet jij een krokodil? Of toch een papegaai? Een dolfijn misschien? Als afsluiter krijgt de jarige natuurlijk een bijzonder Raaf en Papegaai cadeautje. En iedereen krijgt een mooie boekenlegger en een originele Raaf en Papegaai ansichtkaart.

 

Wat kost een Raaf en Papegaai feest?

Basis: Voorlezen, spelen, knutselen, een boek naar keuze, boekenleggers en ansichtkaarten voor de aanwezigen:
€ 150,= Duur: ongeveer 2 uur

 

Luxe: Voorlezen, spelen, knutselen, zelfgebakken beestenkoekjes (Papegaai, dolfijn, krokodil, vleermuis, vlinder) boek naar keuze, boekenleggers en ansichtkaarten voor de jarige en de genodigden:
€ 170,= Duur: ongeveer 2 uur

 

Extra luxe: Voorlezen, spelen, knutselen, zelfgebakken beestenkoekjes (Papegaai, dolfijn, krokodil, vleermuis, vlinder) een boek naar keuze, boekenleggers en ansichtkaarten voor de aanwezigen + originele illustratie in lijstje van Jenny Bakker (gesigneerd door Li en Jenny)
€ 225, = Duur: ongeveer 2 uur

 

Reiskosten worden berekend op basis van 0,28 cent/km. Op een afstand van 25 km van Maastricht worden geen reiskosten berekend.