Donatius Leesfeestje?

 

  • Beleef één van de avonturen van Draakje Donatius
  • speel het levensgrote Drakenbordspel
  • knutsel een drakenmasker of een drakenslinger en …
  • doe je dan tegoed aan drakenkoekjes en warme drakenmelk.


Je bent dus op zoek naar een echt bijzonder evenement?

Auteur Li Lefébure, bekend van de serie Draakje Donatius en de Raaf en Papegaai boeken, komt persoonlijk bij jou voorlezen. Je kunt zelf kiezen met welk van de drie boeken je op avontuur wilt gaan.

‘Draakje Donatius heeft het koud?’
‘Draakje Donatius en de vergeten verjaardag?’ of …
‘Elfje Floriene en de wiebeltand.’


De keuze is helemaal aan jou!


Spelen
Daarna is het tijd om met z’n allen te spelen. We kunnen het levensgrote, unieke Drakenbordspel spelen. Durf je het aan om zelf pion te zijn? Spring je mee als een kikker? Kun jij brullen als een draak? Of fladderen als een elf? Maar vooral … lukt het jou om als eerste de finish te bereiken? Plezier gegarandeerd!


Heb je niet zoveel plek thuis, dan kunnen we het spel ook aan tafel spelen. Maar … dan gaan we vooraf wel eerst zelf je eigen drakensteen maken. Daarmee kun je het spel dan spelen.


Knutselen en smullen
Het feest is pas af als we geknutseld en gesmuld hebben. Je kunt kiezen of je een drakenmasker wilt maken of een drakenslinger om jezelf of de kamer mee te versieren.
Met z’n allen stropen we de mouwen op en gaan we werken aan een mooie en blijvende herinnering van jouw feest.
Dit alles doen we natuurlijk onder het genot van iets lekkers. Heerlijke Draakje Donatiuskoekjes. En als je zin hebt, drinken we er ook nog een beker warme drakenmelk bij.


Wat kost een Donatius feest?

Basis:
Voorlezen, spelen, knutselen, een boek naar keuze, boekenleggers en ansichtkaarten voor de aanwezigen:

€ 150,=
Duur: ongeveer 2 uurLuxe
Voorlezen, spelen, knutselen, zelfgebakken drakenkoekjes, boek naar keuze, boekenleggers en ansichtkaarten voor de jarige en de genodigden:

€ 170,=
Duur: ongeveer 2 uur


Extra luxe:
Voorlezen, spelen, knutselen, zelfgebakken drakenkoekjes, een boek naar keuze, boekenleggers en ansichtkaarten voor de aanwezigen + originele illustratie in lijstje van Margot Senden (gesigneerd door Li en Margot)

€ 225, =
Duur: ongeveer 2 uur


Reiskosten worden berekend op basis van 0,28 cent/km. Op een afstand van 25 km van Maastricht worden geen reiskosten berekend.